Decemberben újra indul a Cipősdoboz akció!

Decemberben újra indul a Cipősdoboz akció!

Indul a karácsonyi Cipősdoboz akció, délutánonként lehet menni ajándékot csomagolni rászoruló gyerekeknek a Hollandi úti sportközpontba. Jelentkezni Deli Katalin tanárnőnél lehet. Ezzel párhuzamosan iskolánk is gyűjt édességet és megunt, de jó állapotban lévő játékokat, hogy szebbé tudjuk tenni a nehéz sorsú gyerekek karácsonyát.

Aktuális közösségi szolgálatos lehetőségek

Aktuális közösségi szolgálatos lehetőségek

November 17-én vasárnap önkéntes segítőket várunk a Bátor tábort támogató jótékonysági futóversenyre.

All Stories

FELHÍVÁS

FELHÍVÁS

A soroksári Táncsics Mihály Művelődési Ház egész évben bármikor várja a diákokat változatos közösségi szolgálatos feladatokkal pl. plakátok kihelyezése, egyes rendezvények lebonyolításában való segédkezés. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Csepeli Olajág Idősek Otthona

Csepeli Olajág Idősek Otthona

A csepeli Olajág Idősek Otthonában (Tejút u. 1.) az alábbi közösségi szolgálatos lehetőségek közül lehet válogatni az év bármelyik napján:

Közösségi szolgálat

A fogyatékosok világnapja alkalmából iskolánk 20 diákja önkénteskedett a Világnyítók című rendezvényen. Újbuda önkormányzata fontos feladatának tekinti, hogy a kerületi gyerekeket megismertesse a fogyatékkal élők világával, ezért szervezték ezt az érzékenyítő programot. A negyedikes gyerekek kipróbálhattak speciális eszközöket, együtt sportolhattak és kézműveskedhettek mozgás-, hallás-, látássérült, illetve értelmi fogyatékos fiatalokkal, és mindebben a vásárhelyis tanulók segédkeztek nekik.

Címünk

Budapesti Gazdasági SZC Vásárhelyi Pál Technikum

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061

Telephely kódja: 021

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek