Szóbeli vizsga tájékoztató - FRISSÍTVE!

Szóbeli vizsga tájékoztató - FRISSÍTVE!

Szóbeli felvételi beosztás

Kérjük, hogy aki karanténban van jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A karanténban lévő diákoknak online lesz megtartva a felvételi beszélgetés, melynek időpontjáról és felületéről külön e-mailt küldünk.

LETÖLTÉS

Kedves Felvételiző Tanuló! Tisztelt Szülő!

A szóbeli meghallgatás napja: 2021. március 4. (csütörtök), 9 órától 13 óráig külön beosztás szerint.

A szóbeli vizsga során szövegértési, valamint logikai képességet, véleményalkotási készséget, általános műveltséget mérünk.

A vizsga feladatokat és a pontos beosztást (mikor kell jönni a tanulónak), hétfőn e-mailben küldjük, és honlapunkon publikáljuk.

Tájékoztatom, hogy az iskolába érkezéskor testhőmérséklet mérés történik és kötelező a kézfertőtlenítés, és kérjük az iskolában tartózkodás idején is a járványügyi szabályok betartását.

Kérjük, hogy a vizsgázók a vizsga napján (2021. március 4.) a beosztás szerinti időpont előtt 10 perccel érkezzenek meg az iskolába! Lehetőség szerint a 2 méteres távolságot tartsák be! Érkezés után foglalják el helyüket a kijelölt vizsgaterem előtt.

A bejáratnál és az iskolában a folyosón a maszk használata kötelező. A vizsgateremben a vizsga alatt a maszk használatát kérjük szépen.

Kérjük, a vizsgázó hozza magával az E-ellenőrző kinyomtatott példányát. A vizsga feladatokra előre otthon fel tud készülni a tanuló, nem lesz felkészülési idő a vizsgán, így a vizsgázó 5 percig önállóan tud beszélni a feladatokról.

Személyigazolványt vagy diákigazolványt hozzanak magukkal a tanulók!

A szülők nem jöhetnek be az iskolába. Kérjük, gyermekeiket csak a kapuig kísérjék, és ott várják őket a vizsga végén.

Kérjük, a vizsgázók a vizsgadolgozat leadása után se csoportosuljanak, hanem a legrövidebb úton és idő alatt hagyják el a vizsga helyszínét.

Ha valaki hatósági karanténban van a vizsga napján, vagy bármi problémájuk van a vizsgaidőponttal kapcsolatban, kérjük, jelezze keddig, de legkésőbb csütörtökig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06-1-278-3060 telefonszámon. Számára online biztosítjuk a szóbeli vizsgázást, vagy pótidőpontot jelölünk ki. Ezzel kapcsolatban részletes tájékoztatást adunk.

Várjuk szeretettel a vizsgázó tanulókat!

Jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Vezetőség

Címünk

Budapesti Gazdasági SZC Vásárhelyi Pál Technikum

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061/021

Telephely kódja: 001

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek