Ebédfizetés

Ebédfizetés

Tisztelt Szülők!

Készülve az esetlegesen induló jelenléti oktatásra, aki januárra jelezte, hogy kér étkezést, annak februárban automatikusan megrendelem az ebédet.

Ettől eltérő esetben kérem mail-ban ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) 01.22-ig jelezzék.

Köszönöm!

Tisztelt Szülők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel a középfokú oktatási intézmények központi intézkedés nyomán 2020. november 11-től (szerda) ismét digitális tanrendre térnek át, előre láthatólag 30 napig.

A középfokú oktatási intézmények kollégiumaiban (beleértve a gyógypedagógiai intézmények középiskolai kollégistáit) a csoportos étkezés lemondása szerdától a  jelen pillanatban a rendelkezésre álló információink alapján nem végrehajtható.

Így az étkezést a kollégiumokban továbbra is biztosítani szükséges, lemondás csak kifejezett írásos szülői kérés alapján engedélyezett.

Amint a középiskolai kollégiumok tényleges bezárásáról bővebb információkkal rendelkezünk (pl. információ a Tankerületektől), azonnal tájékoztatunk Benneteket.

Az általános iskolák és óvodák továbbra is nyitva tartanak (beleértve a gyógypedagógiai intézményeket is), ezért ezekre az intézményekre az étkezés lemondása nem vonatkozik!

Mivel a kormányzati átmeneti rendelkezések a középiskolákra 30 napra szólnak, egyelőre a befizetett térítési díjak visszautalását nem tudjuk véghez vinni, csak a tanulói jogviszonyukat megszüntető gyermekek részére tudjuk a befizetett térítési díjat visszautalni.

Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet

ÉSZGSZ - Szülői tájékoztató levél

Tisztelt SzülőK!

2020. november 11-től november 30-ig a lemondott napok száma 14 nap. Ezeknek a napoknak a jóváírása megtörténik a 2021.  január hónapra szóló étkezések megrendelésekor.

Az étkezés megrendelése nem lesz automatikus az ÉSZGSZ gazdasági ügyintézői részéről, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére.

A szülők az étkezési igények leadását 2021. január 5-ig tudják írásban kezdeményezni az oktatási intézmény térítési díjakat beszedő ügyintézőjénél. Kérem, akkor is jelezzenek vissza, ha januárra nem kívánnak befizetni:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Január hónapra befizetendő napok  01.11 – 01.31-ig 15 nap.  A jóváírás 14 nap, így aki a teljes időszakra kéri az étkezést, annak 1 napot be kell fizetnie. Az étkezési térítési díjak befizetés történhet készpénzzel vagy átutalással. Kérjük a jelen helyzetben a szülők továbbra is az átutalásos fizetési módot részesítsék előnyben.

 

ÉSZGSZ - Utasítás

2020. november hónapra

2020. október 7 – 8; 12-15
Pótbefizetés kizárólag 2020.10.19.-én és 20-án 12:00-ig lehetséges. Ettől eltérő időpontban nincs lehetőség ebédbefizetésre!

Ára:

100%: 22 X 350,52 = 7.360 Ft

50%: 22 X 175,26 = 3.680 Ft

Kérem a befizetésre kiszámolt összeget hozzanak,
Kérem a befizetési időpontok betartását!


Nyomtatás   E-mail