Ebédfizetés

Ebédfizetés

ÉSZGSZ - Szülői tájékoztató levél

Tisztelt Szülők!

Az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet az alábbi tájékoztatót adta:

A rendkívüli helyzetre tekintettel a 2020. március 16-tól az étkezések lemondása külön jelzés nélkül is elfogadásra került, nem hárítjuk át a szülőre a le nem mondás következményeit!

A befizetett 2020. március és április havi térítési díjak - a lemondásoknak megfelelően - jóváírásra kerülnek a következő étkezési hónapban, amit jelen pillanatban nem tudjuk megmondani, mikor lesz.

Ha a szülő a jóváírást nem fogadja el, vagy gyermeke az idei tanévben befejezi a tanulmányait az adott köznevelési intézményben (pl. érettségi miatt), kérheti a befizetett összeg visszafizetését olyan formában, ahogyan a befizetést teljesítette (átutalás vagy készpénz). Átutaláshoz a számlaszámot, számlatulajdonos nevét meg kell adnia. A visszafizetésre vonatkozó kérelmet rajtatok keresztül kérjük megküldeni.

A készpénzes visszafizetésre - a járványügyi helyzetre való tekintettel, minimalizálva a személyes kontaktust - várhatóan csak április közepén kerülhet sor.

Létrehoztunk egy központi e-mail címet, amelyet kérem, továbbítsatok a szülők felé. Ezen az új e-mail címen keresztül tudnak érdeklődni, információt kérni étkeztetési ügyekkel kapcsolatosan (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

2020. november hónapra

2020. október 7 – 8; 12-15
Pótbefizetés kizárólag 2020.10.19.-én és 20-án 12:00-ig lehetséges. Ettől eltérő időpontban nincs lehetőség ebédbefizetésre!

Ára:

100%: 22 X 350,52 = 7.360 Ft

50%: 22 X 175,26 = 3.680 Ft

Kérem a befizetésre kiszámolt összeget hozzanak,
Kérem a befizetési időpontok betartását!


Nyomtatás   E-mail