hétfő, 10 november 2014 00:00

Drogprevenciós program szülőknek

Értékelés:
(0 szavazat)

Tisztelt Szülők!
A BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság az illetékességi területén található általános iskolák 7. és 8. osztályai valamint a középiskolák részére "A szülők és a családok a Rendőrség kiemelt partnerei a kábítószer-bűnözés megelőzésében" programot indítja el.

A program keretén belül megvalósításra kerülő elemek a következők:

  • A programban résztvevő rendőr feladata, hogy telefonos beszélgetésben és elektronikus levélben tájékoztatja a 12-18 éves gyermeket nevelő szülőket, családokat a kábítószer-bűnözéssel kapcsolatos kockázatokról.
  • Havonta egy alkalommal legalább egy órás időtartamban fogadóórát tart Farkas Brigitta r. főtörzsőrmester a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság II. emelet 202. számú hivatalos helyiségében, minden hónap 1. hétfőjén 14.00-16.00 óra közt.
  • Kéthetente egy alkalommal - mindig azonos időpontban - egy órás időtartamban telefonos ügyeletet tart Farkas Brigitta r. főtörzsőrmester a szülők részére, akik személyes problémájukat telefonon szeretnék megbeszélni. A következő telefonszámon lehet ez ügyben segítséget és tájékoztatást kérni: 06-20-241-66-70, a hónap minden 3. hétfőjén, 14.00 és 17.00 óra közt.
  • A programmal kapcsolatos levelek írásban történő megválaszolására külön elektronikus postafiók cím került megnyitásra: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Kérésre, igény esetén az oktatási intézményben, szorgalmi évenként, legalább egy alkalommal - a szülői értekezlet keretén belül - összevont tájékoztató előadást tart Farkas Brigitta r. főtörzsőrmester a kábítószer-bűnözéssel kapcsolatos kockázatokról. Az előadást az intézmény vezetője írásban kérheti majd a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság vezetőjétől.
  • Farkas Brigitta r. főtörzsőrmester iskolánkba fogadóórát tart minden kedden 8-14 óra közt.

 

Megjelent: 4215 alkalommal

Címünk

Budapesti Gazdasági SZC Vásárhelyi Pál Technikum

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061/021

Telephely kódja: 001

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek