Tájékoztatás a digitális oktatásra való átállásról

Tájékoztatás a digitális oktatásra való átállásról

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

  1. március 16-ától iskolánk átállt a digitális oktatásra. A tanulóknak otthon online tanári segítséggel, támogatással kell tanulniuk.

A tanítás-tanulás keretrendszere a Microsoft Teams és a tanulói e-mail cím, a diákok otthoni virtuális osztályteremben végzik a feladatukat. Természetesen a tankönyvek (legtöbb interneten is elérhető), füzetek is szükségesek a tanuláshoz; amelyik tantárgy esetén nem áll rendelkezésre nagyobb részt digitális tananyagokat használunk.

A tanuláshoz ajánljuk az M5 TV csatorna műsorait, ami visszanézhető is a https://mediaklikk.hu/digitalisoktatas oldalon. A héten az első napokban a tanulók tájékoztatásával, kapcsolatfelvétellel, feladatok kijelölésével, a tananyagok meghatározásával segítjük elsősorban a tanulók otthoni felkészülését.

Elkészült az új digitális tanrendünk, ami alapján szervezzük a távoktatást. A tanárok új tanmeneteket készítettek valamennyi osztály számára tantárgyanként.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket honlapunkon: www.vasarhelyi.info és az E-Krétán keresztül.

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy iskolánkban a személyes ügyintézés szünetel, iskolánk e-mail címén (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) keresztül tudják a tanulói ügyeket intézni.

Budapest, 2020. 03. 19.

Jó egészséget kívánok!

Barátsággal, Vásár Szilvia igazgató


Nyomtatás   E-mail