Hírek

Koronavírus tájékoztatás

Koronavírus tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miniszerelnök Úr bejelentését követően iskolánk a jövő héten a tanévet digitális formában folytatja.

A kormányfő tájékoztatójában elhangzott, hogy március 16-ától, hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. A tanulók nem mehetnek az iskolába, a tanároknak folytatni kell az oktatást új online tanítási módszerrel. A tanulók online, távoktatás formában részesülnek az oktatásban, tankötelezettségüket ilyen módon teljesítik. A jövő héten kialakított protokoll szerint kezdjük az új tanítási, tanulási és számonkérési formákat. A tanulóktól továbbra is kérjük a jelenlétet és a munkát, tevékenységet digitális otthoni osztályterem formában. Erről a héten több osztályban beszéltünk. A tantárgyi tananyagok feldolgozását és elsajátítását olyan ütemezésben igyekszünk összeállítani, hogy a diákok otthon is önállóan tudják teljesíteni. Fontos, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben, ahhoz alkalmazkodva új munkaformával tudjuk folytatni a tanévet az eredeti ütemezés szerint.

Az iskolai programok, kirándulások, Határtalanul, ERASMUS+, Külföldi Nyelvtanulási Program felfüggesztésre kerültek, átütemezzük az utazásokat.

Felmerült a kérdés, hogy a véletlenül iskolában felejtett tankönyvekért, füzetekért bejöhetnek-e hétfőn a diákok? Jelenlegi válaszom hétfőn még ne, keddre kialakítunk egy eljárásrendet, hogy mikor és milyen formában juthatnak a tanulók a bent felejtett taneszközökhöz, melynek a szigorú betartását mindenkitől kérem.

Mindenki érdeke, hogy megőrizzük egészségünket és jól szervezett, hatékonyan új tanulási formákkal a tanulók tudják tanulmányaikat folytatni és tanév végén befejezni. Ehhez a tanulók részéről nagy önállóságra, fegyelmezettségre és együttműködésre lesz szükség. A Szülőket kérem, hogy nagyon figyeljenek oda gyermekeikre, ne csellengjenek, otthon kell maradniuk, csak indokolt esetben mehetnek el otthonról, pl. bevásárolni, ügyet intézni, orvoshoz. Koncentráljanak az otthoni tanulásra. Este beszélgessenek, hogy milyen feladatokat végeztek, hogyan telt a napjuk.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket és Tanítványainkat a tennivalókról, követelményekről az E-Krétán és honlapunkon keresztül.

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Üdvözlettel, Vásár Szilvia igazgató

A fertőtlenítő kézmosás menete

WHO ajánlása

All Stories

Kérdések-válaszok a szakképzésben dolgozók jogállásával és bérezésével kapcsolatban

Kérdések-válaszok a szakképzésben dolgozók jogállásával és bérezésével kapcsolatban

Pontosan kik kerülnek jövőre a munka törvénykönyve hatálya alá?

A szakképző intézményben közismereti oktatási feladatokat, az ágazati alapoktatási és a szakirányú oktatási feladatokat ellátó valamennyi oktató, valamint minden más dolgozó.

Kirándulás az őszi szünetben

Kirándulás az őszi szünetben

Az őszi szünetben négynapos dél-lengyelországi körutazáson vettünk részt.

Újabb Erasmus+ KA2 pályázati együttműködést nyert a Vásárhelyi!

Újabb Erasmus+ KA2 pályázati együttműködést nyert a Vásárhelyi!

A 2019-2021-ig tartó "European future is job shadowing" című pályázatban iskolánk tanárai és diákjai öt partner iskolával közösen valósítják meg céljaikat és az ezekhez kapcsolódó feladatokat, amelyek elősegítik és megkönnyítik a jövőben tanulóink számára  a munka világában való boldogulást és tájékozódást. Ez a későbbiekben nagyban hozzájárulhat egy tudatosabb, sikeresebb életpálya tervezéséhez. A felhívás és a jelentkezési lapok hamarosan elérhetővé válnak.

Vásárhelyis diákok a Csepeli Hírmondóban

Vásárhelyis diákok a Csepeli Hírmondóban

A Csepeli Hírmondó X. évfolyamának 13. számának 19. oldalán rövid cikk jelent meg a szovátai Domokos Kázmér iskola és a csepeli Vásárhelyi együttműködéséről a Határtalanul! program keretében.

http://www.csepelivaroskep.hu/hirmondo/2019/06/13/csepeli-hirmondo-x-13-szam/

Címünk

BGSZC Vásárhelyi Pál Kereskedelmi Szakgimnáziuma

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061

Telephely kódja: 021

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek