Hírek

Koronavírus tájékoztatás

Koronavírus tájékoztatás

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Miniszerelnök Úr bejelentését követően iskolánk a jövő héten a tanévet digitális formában folytatja.

A kormányfő tájékoztatójában elhangzott, hogy március 16-ától, hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. A tanulók nem mehetnek az iskolába, a tanároknak folytatni kell az oktatást új online tanítási módszerrel. A tanulók online, távoktatás formában részesülnek az oktatásban, tankötelezettségüket ilyen módon teljesítik. A jövő héten kialakított protokoll szerint kezdjük az új tanítási, tanulási és számonkérési formákat. A tanulóktól továbbra is kérjük a jelenlétet és a munkát, tevékenységet digitális otthoni osztályterem formában. Erről a héten több osztályban beszéltünk. A tantárgyi tananyagok feldolgozását és elsajátítását olyan ütemezésben igyekszünk összeállítani, hogy a diákok otthon is önállóan tudják teljesíteni. Fontos, hogy a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben, ahhoz alkalmazkodva új munkaformával tudjuk folytatni a tanévet az eredeti ütemezés szerint.

Az iskolai programok, kirándulások, Határtalanul, ERASMUS+, Külföldi Nyelvtanulási Program felfüggesztésre kerültek, átütemezzük az utazásokat.

Felmerült a kérdés, hogy a véletlenül iskolában felejtett tankönyvekért, füzetekért bejöhetnek-e hétfőn a diákok? Jelenlegi válaszom hétfőn még ne, keddre kialakítunk egy eljárásrendet, hogy mikor és milyen formában juthatnak a tanulók a bent felejtett taneszközökhöz, melynek a szigorú betartását mindenkitől kérem.

Mindenki érdeke, hogy megőrizzük egészségünket és jól szervezett, hatékonyan új tanulási formákkal a tanulók tudják tanulmányaikat folytatni és tanév végén befejezni. Ehhez a tanulók részéről nagy önállóságra, fegyelmezettségre és együttműködésre lesz szükség. A Szülőket kérem, hogy nagyon figyeljenek oda gyermekeikre, ne csellengjenek, otthon kell maradniuk, csak indokolt esetben mehetnek el otthonról, pl. bevásárolni, ügyet intézni, orvoshoz. Koncentráljanak az otthoni tanulásra. Este beszélgessenek, hogy milyen feladatokat végeztek, hogyan telt a napjuk.

Folyamatosan tájékoztatjuk Önöket és Tanítványainkat a tennivalókról, követelményekről az E-Krétán és honlapunkon keresztül.

Jó egészséget kívánok Mindenkinek!

Üdvözlettel, Vásár Szilvia igazgató

Címünk

Budapesti Gazdasági SZC Vásárhelyi Pál Technikum

1212 Budapest, Széchenyi utca 95.

+36 1 278 30 60

Azonosítók

OM azonosító: 203061/021

Telephely kódja: 001

Írj nekünk!

titkarsag@vasarhelyi.info

Hasznos linkek