OM azonosító: 203061 | Telephely kódja: 021

A soroksári Táncsics Mihály Művelődési Ház egész évben bármikor várja a diákokat változatos közösségi szolgálatos feladatokkal pl. plakátok kihelyezése, egyes rendezvények lebonyolításában való segédkezés. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

1. Bátor tábor támogatásáért szerveznek futóversenyt Csepelen, a Daru-dombon május 10-én 16-20 óráig. Ahol számítanak az önkéntesek segítségére: rajtszámosztás, csomagmegőrzés, gyerekfutamoknál „élő fal”-alkotás, fordító- és    frissítőpontok, eredményhirdetés. Jelentkezés Deli Katalin tanárnőnél.

2. Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat folyamatosan keres önkénteseket programjaik lebonyolításához és irodai munkára. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

3. Május 17-19-ig rendezik a Magyar Kick-box Világkupát Budapesten, erre várnak önkéntes segítőket. Jelentkezni Deli Katalin tanárnőnél lehet.

4. Az FKF (Fővárosi Közterület Fenntartó) a rendezvényeire folyamatosan keres önkéntes diákokat. Ha a Facebookon be lehet lépni az FKF felületére, ott a csoportokon belül található egy "FKF iskolai közösségi szolgálat" nevűt. A csoport tagjai azonnal értesülhetnek az IKSZ-es lehetőségekről!

Május 25-én önkéntes virágültetési akciót szervez a Főkert a margitszigeti Casino sétányon 10-18 óráig. Előzetesen kell regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

5. A Benczúr Ház Kulturális Központ több programjára is keres önkénteseket, ezekre Dobó Mártánál lehet jelentkezni. (06-30-946-8374, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

- Június 22. szombat, Postás Juniális rendezvény 8-19 óráig

- A nyári szünet alatt több alkalommal Benczúr Kertmozi - Filmklub

- Június 24-28. vagy augusztus 26-30. napközis táborok

1. oldal / 2